top of page

DE HISTORISCHE NATTE  PLAAT TECHNIEK OPNIEUW TOT LEVEN GEBRACHT

Wij creëren artistieke portretten met behulp van de natte plaat colodium (wetplate collodion) techniek. Dit was de meest gebruikte fotografische techniek tussen 1855 en 1880.

Het eindresultaat, een unieke glas of aluminium plaat, is het origineel dat in de camera belicht werd. Er zijn dan ook geen twee beelden identiek gelijk. De ontwikkelde afbeelding is opgebouwd uit heel fijne zilverdeeltjes die een unieke metaalachtige look geven die niet na te bootsen is op een papieren afdruk of digitale scan.

​Wij bieden natte plaat collodion fotografie aan onder verschillende vormen.

Portret sessie​

U komt na afspraak bij ons langs en we maken een gepersonaliseerde fotosessie van u en/of uw vrienden / gezin. We nemen rustig de tijd om de stijl en belichting aan uw wensen en aan het aantal mensen op de foto aan te passen. Als u dat wil, kan u ook een kijkje in onze doka komen nemen. Het basis formaat is 13 x 18 cm op aluminium.

 

Duur: Ongeveer 60 minuten

Je krijgt 2 à 3 platen

Groepsfoto tot 4 mensen

Prijs: 140 euro

formaat 18x24 cm: +20 euro per plaat

formaat 27x35 cm: +40 euro per plaat

formaat 35x41 cm: +80 euro per plaat

glas i.p.v. aluminium: + 20 euro per plaat

Merk op: Aangezien de platen na het fotograferen nog moeten gewassen en vernist worden krijgt u ze nooit meteen mee naar huis. We sturen ze u binnen de 5 werkdagen op met de post.​

Foto-booth Portret​

Vind je een eigen sessie te duur, of heb je geen zin om op afspraak te werken, kom dan gewoon eens langs op onze photo-booth. We nemen een mooi portret met een standaard licht opstelling.  De sessies gaan door op verschillende locaties en worden via onze website en social media aangekondigd.

Prijzen vanaf 35 euro/plaat (afhankelijk van de locatie waar onze fotobooth staat, formaat, ...)

​​

Sessie op uw locatie

We kunnen zowel portretsessies als foto-boot set-ups organiseren op uw locatie. De prijs hiervan word geval per geval bekeken. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

 
Interesse?

Contacteer ons

Demonstratie Video

Bekijk onze demonstratie video om ons hele natte plaat process in de praktijk te zien.

bottom of page